Søkemotoroptimalisering SEO Tjenesten
Der sterk konkurranse om synlighet på nett. Internett består av enormt mange sider og utfordringen er å bli funnet av Søkemotoroptimalisering SEO Tjenesten. For å bli sett på nett, må nettsiden rangere høyt i søkemotorene når noen søker på dine tjenester. Derfor er det viktig at nettsiden din blir optimalisert for søkemotorene. Nettsider levert av oss er Søkemotoroptimalisering SEO Tjenesten. Hva skal du med en fin hjemmeside hvis ingen finner den?

SEO Tjenesten
Ved å rangere høyt i søkemotorene på dine viktige søkeord, finner kundene dine deg! Du får besøk av potensielle kunder som ser etter nettopp det du tilbyr! Det er en drømmesituasjon for enhver selger! Kunder som oppsøker din bedrift fordi de ser etter dine tjenester! Hvis siden er godt søkemotoroptimalisert betaler du heller ingenting for denne trafikken. Det er gratis besøk!
Hele 95 % av all trafikken på internett kommer fra søkemotorene. Derfor er det viktig å ta søkemotoroptimalisering på alvor. Det har vi gjort og våre nettsider er derfor laget for å gi et godt grunnlag for videre jobbing med søkemotoroptimalisering.

Søkemotoroptimalisering
Søkemotoroptimalisering SEO Tjenesten (SEO = ” Search Engine Optimization”) er den jobben som gjøres for at Google og andre søkemotorer skal finne din nettside. Med god søkemotoroptimalisering får du flere besøk. Så mye som 90 % av alle klikk fra søkemotorene kommer fra topp 20 rangeringer. Kommer du på førstesiden av Google betyr det økt trafikk til din nettside, fra kunder som er interessert i dine varer!
Vi kan hjelpe deg med å optimalisere nettsiden slik at du blir sett av Google. Du kan fokusere på dine tjenester og det du er best på, så skal vi legge grunnlaget for god søkemotoroptimalisering for din nettside.

Søkemotoroptimalisering er en prosess
Det må jobbes med SEO i alle stadier. Både i utviklingen av nettsiden, utvikling av innholdet og selve innleggelsen av innholdet. Dette er noe av det som er viktig for at nettsiden skal rangere godt i søkemotorene:

  • Teknisk løsning
  • Søkeordanalyse
  • Godt og unikt innhold med gode tekster
  • Overskrifter
  • Godt domenenavn/nettadresser